facebook tracking
Brinela Stahor

Brinela Stahor

Praktikant – Praktik

Brinela Stahor, vem är du?
Jag är 34 år och kommer från Bosnien. Jag flyttade till Sverige år 2013 med min man. På min fritid tycker jag om att åka motorcykel, åka iväg på camping och umgås med mina vänner.

Vad har du för bakgrund?
I Bosnien studerade jag sociologi med inriktning forskningsanalytiker på Universitetet i Sarajevo. Jag har även påbörjat en masterutbildning som jag tyvärr inte har avslutat än på grund av min flytt till Sverige.

Vad är ditt första intryck av Jusek?
Jag var väldigt nervös innan jag skulle på intervju, men de som tog emot mig var mycket vänliga och log mycket, så då kände jag mig genast lugnare. Så mitt första intryck av Jusek var mycket positivt.

Vad har du för uppgifter på Jusek?
Jag är en invandrad akademiker som praktiserar på den Samhällspolitiska avdelningen på Jusek där jag är deltar i ett projekt som handlar om mentorskap för just invandrade akademiker. Jag får göra research, arbeta med statistik, enkätundersökningar och har möte med SFI och med mina kollegor för att tillsammans med dem leda projektet framåt.

Vad kommer den här praktikplatsen ha för betydelse för dig i framtiden?
Den här praktikplatsen kommer att ge mig massvis med nya erfarenheter och ny kunskap, vilket jag tycker är jättekul. Jag vill arbeta med samhällspolitiska frågor i framtiden så denna möjlighet är otroligt bra!

Jobbar du redan på Jusek?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@jusek.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor