Intervju med Jacob Linder, tidigare teamansvarig studentmarkndsförare i Stockholm.

Hej Jacob, tidigare studentmarknadsförare och teamansvarig för Stockholm.
 
Hur var din tid som studentmarknadsförare åt Jusek?
Min tid som studentmarknadsförare åt Jusek var fantastiskt bra. Jag växte som människa, fick för första gången jobba med ledarskap och utvecklades även inom försäljning där jag lärde mig att bli helt orädd vad gäller att prata inför stora grupper av människor. Att ha gemensamma mål som grupp var motiverande och vi slog rekord i vår rekrytering vilket såklart känns fantastiskt. Sammanfattat var min tid hos Jusek stimulerande, värdefull och vi hade väldigt roligt tillsammans.
 
Vilka lärdomar tar du med dig från jobbet som studentmarknadsförare?
De lärdomarna jag tar med mig efter att ha jobbat för Jusek är för det första att man tillsammans är väldigt starka. Vi stöttade och peppade varandra att fortsätta kämpa för att nå de målen vi gemensamt nådde. Det andra jag tar med mig är Jusek som arbetsgivare, aldrig tidigare har jag haft en arbetsgivare som är så förstående, mån om sina anställda och lyhörda. Det kändes som att Jusek ville att vi som team skulle må bra, utvecklas som grupp och även utvecklas som individer. Det tredje jag tar med mig är de erfarenheter jag samlade på mig som teamansvarig för min arbetsgrupp. Jag fick lära mig hur komplext men roligt det är att ha personalansvar där man som individ är ansvarig för gruppens välmående och fortlöpande utveckling. Jag fick hela tiden fick utmana mig själv genom att lösa situationer och visa vägen för resten av teamet. För att summera så är det flera erfarenheter jag tar med mig från Jusek som kommer vara värdefullt för resten av min karriär och som förbättrat mina förutsättningar inför mitt fortsatta yrkesliv.
 
Vad skulle du säga är det bästa med jobbet?
Det bästa med att ha detta arbete är att det är ett väldigt flexibelt arbete att ha vid sidan om sina studier, att man lär känna många personer under sin tid som studentmarknadsförare samt att man genomgår en personlig utveckling. Att arbetsplatsen är där man studerar är väldigt smidigt och fördelaktigt. Som studentmarknadsförare får man lära sig att bemöta olika typer av människor vilket är både stimulerande, utmanande och bidrar i sin tur till den personliga utvecklingen.  Att jobba i team, tala inför stora grupper samt skapa trovärdighet mot studenter är allihopa exempel på hur denna tjänst utmärker sig för den som vill genomgå en personlig utveckling. 
 
På vilka sätt har du utvecklat ditt nätverk via din tid i Jusek?
Mitt nätverk utvecklades under tiden på Jusek på två sätt. Dels professionellt, då vi i samband med anordnande av företagsbesök för våra studentmedlemmar kom i kontakt med rekryterare och beslutsfattare på attraktiva arbetsplatser, men ibland även befintliga elever på skolan som man sedan fått en relation till vilket gjort att jag fått många nya vänner som jag inte hade träffat annars. Jusek lärde mig vikten av ett bra nätverk; en kollega, kompis eller anställda du träffare kan var en kontakt till ditt drömjobb i framtiden. Tjänsten hos Jusek är perfekt om man vill utöka sitt befintliga nätverk samtidigt som man genomgår en personlig utveckling och utvecklar sin kompetens.
 
Skulle du rekommendera andra att söka tjänsten som studentmarknadsförare?
Om du vill ha ett roligt, utvecklande och varierande arbete som fungerar alldeles utmärkt vid sidan om dina studier så tycker jag definitivt att du ska ansöka till att börja jobba som studentmarknadsförare för Jusek! Du utmanas och växer professionellt på plats där du studerar, så ett grymt smidigt och flexibelt extrajobb. Du lär känna massa folk och övervinner rädsla att prata inför stora grupper av människor. Du breddar ditt kontaktnät och får bra meriter inom marknadsföring och försäljning vilket är ett stort plus oavsett vad du ska jobba med i framtiden, så självklart ska man söka denna tjänsten för att boosta sin karriär redan under studietiden.

 

Vill du också starta karriären och bli studentmarknadsförare på din studieort, se våra lediga tjänster här.

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor