facebook tracking
Möjlighet

Studentjobb

Connect

Vill du få kvalificerad erfarenhet och kunskap samt knyta värdefulla kontakter? Då är våra studenttjänster något för dig.

Studentmarknadsförare ansvarar för Juseks marknadsföring riktad till våra utbildningsgrupper vid universiteten. Som studentmarknadsförare är du Juseks ansikte utåt bland studenterna och informerar om Juseks verksamhet inför klasser och på event. Om du studerar inom någon av våra utbildningsgrupper och tycker om att träffa människor så passar denna tjänst dig. Om vi inte har någon annons ute för din ort i dagsläget så kan du "Connecta" för att visa ditt intresse då vi ofta söker nya studentmarknadsförare.

Vill du veta mer om jobbet som studentmarknadsförare?
Läs intervjun med Jacob, tidigare studentmarknadsförare i Stockholm.

 

Studentmedarbetare arbetar inom olika funktioner på kontoret i Stockholm, beroende på vilken utbildning du går och vilket område du är intresserad av. Vi vill ta tillvara på kompetensen hos universitets- och högskolestuderande och underlätta övergången mellan studier och yrkesliv. Denna tjänst passar dig som studerar inom någon av våra utbildningsgrupper.


140 medarbetare

För att du ska trivas

På Jusek vet vi att medarbetarnas välbefinnande är av största betydelse för verksamhetens resultat. Jusek verkar för ett arbetsliv där alla ska ha samma förutsättningar att göra karriär. Med kompetenta och drivna kollegor och ett öppet arbetsklimat får du möjlighet att växa. Hos oss kan du få en djupare inblick i flera olika områden inom verksamheten, då vi främjar arbete över avdelningsgränserna för medlemmarnas och medarbetarnas bästa. På Jusek uppmuntrar vi konstruktiv feedback, nytänkande och kreativ problemlösning. Vi vill ta tillvara på din kompetens och dina personliga egenskaper för att utveckla verksamheten på bästa sätt, men också för att utveckla dig som enskild individ.

Du är viktig för oss


Redan från första arbetsdagen vill vi visa hur viktiga våra medarbetare är för oss. Därför ser vi till att våra nyanställda får en gedigen introduktion som utformas efter just din roll. Eftersom varje individ har olika behov eftersträvar vi flexibilitet och balans på Jusek. Våra medarbetare planerar arbetstiden på det sätt som fungerar bäst för dem och för verksamheten.


Detta är nära sammankopplat med Juseks tre grundvärderingar som genomsyrar verksamheten internt och externt. Vi är:

 • Professionella

  Vi agerar professionellt. Vårt arbete präglas av sakkunskap, effektivitet och ett etiskt förhållningssätt.

 • Individorienterade

  Som arbetsgivare ser vi den enskilde medarbetaren och tar tillvara hens kompetens. Och som medarbetare ser du den enskilde medlemmen.

 • Nytänkande

  Vi anstränger oss ständigt för att vara konstruktiva, kreativa och hitta nya lösningar i vårat sätt att arbeta.

Nybrogatan 30
114 39 Stockholm Vägbeskrivning reception@jusek.se 08-665 29 00

Göteborg

Lennart Torstenssonsgatan 7
412 56 Göteborg Vägbeskrivning reception@jusek.se 08-665 29 00

Malmö

Carlsgatan 12 A
211 20 Malmö Vägbeskrivning reception@jusek.se 08-665 29 00

Jobbar du redan på Jusek?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@jusek.se
 • Abdulahi Warsame
 • Abelone Tischbein Madsen
 • Agnes Hällebrand
 • Arne de Lange
 • Camilla Gannvik
 • Daniel Lind
 • Elias Gustafsson
 • Elsa Saboonchi
 • Ghazal Hernesten Voghoui
 • Jeanette Isehag
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor