facebook tracking
Möjlighet

Studentjobb

Connect
Vill du starta karriären med ett kvalificerat studentjobb hos oss?

Vill du få kvalificerad erfarenhet och kunskap samt knyta värdefulla kontakter? Då är våra studenttjänster något för dig.

Studentmarknadsförare ansvarar för Juseks marknadsföring riktad till våra utbildningsgrupper vid universiteten. Som studentmarknadsförare är du Juseks ansikte utåt bland studenterna och informerar om Juseks verksamhet inför klasser och på event. Om du studerar inom någon av våra utbildningsgrupper och tycker om att träffa människor så passar denna tjänst dig. Om vi inte har någon annons ute för din ort i dagsläget så kan du "Connecta" för att visa ditt intresse då vi ofta söker nya studentmarknadsförare.

Studentmedarbetare arbetar inom olika funktioner på kontoret i Stockholm, beroende på vilken utbildning du går och vilket område du är intresserad av. Vi vill ta tillvara på kompetensen hos universitets- och högskolestuderande och underlätta övergången mellan studier och yrkesliv. Denna tjänst passar dig som studerar inom någon av våra utbildningsgrupper.

För att du ska trivas

På Jusek vet vi att medarbetarnas välbefinnande är av största betydelse för verksamhetens resultat. Jusek verkar för ett arbetsliv där alla ska ha samma förutsättningar att göra karriär. Med kompetenta och drivna kollegor och ett öppet arbetsklimat får du möjlighet att växa. Hos oss kan du få en djupare inblick i flera olika områden inom verksamheten, då vi främjar arbete över avdelningsgränserna för medlemmarnas och medarbetarnas bästa. På Jusek uppmuntrar vi konstruktiv feedback, nytänkande och kreativ problemlösning. Vi vill ta tillvara på din kompetens och dina personliga egenskaper för att utveckla verksamheten på bästa sätt, men också för att utveckla dig som enskild individ.

Jobbar du redan på Jusek?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@jusek.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor