facebook tracking
Möjlighet

Praktik

Connect
Vill du få en inblick i arbetslivet och kvalificerad erfarenhet?

Jusek vill skapa möjligheter för praktikanter att få relevant arbetslivserfarenhet.

Vi vill kunna erbjuda praktikplats till dig som student för att studierna ska få ett sammanhang. Praktik är ett bra komplement till de teoretiska kunskaperna på exempelvis en universitetsutbildning och kan öka dina möjligheter till att få ett kvalificerat arbete direkt efter studierna.

Vi erbjuder även praktik till dig som är invandrad akademiker för att du ska få erfarenhet från den svenska arbetsmarknaden. Vi vill ta tillvara på den kompetens som kommer till Sverige. Praktiken hos oss innebär kvalificerade arbetsuppgifter inom relevant utbildningsområde eller yrkesområde.

Vi är öppna för ansökningar angående praktik från alla personer som söker av olika skäl.

För att du ska trivas

På Jusek vet vi att medarbetarnas välbefinnande är av största betydelse för verksamhetens resultat. Jusek verkar för ett arbetsliv där alla ska ha samma förutsättningar att göra karriär. Med kompetenta och drivna kollegor och ett öppet arbetsklimat får du möjlighet att växa. Hos oss kan du få en djupare inblick i flera olika områden inom verksamheten, då vi främjar arbete över avdelningsgränserna för medlemmarnas och medarbetarnas bästa. På Jusek uppmuntrar vi konstruktiv feedback, nytänkande och kreativ problemlösning. Vi vill ta tillvara på din kompetens och dina personliga egenskaper för att utveckla verksamheten på bästa sätt, men också för att utveckla dig som enskild individ.

Jobbar du redan på Jusek?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@jusek.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor